Bel of mail direct met Juul: 

Arbeidsdeskundige | Bedrijfsarts

Als arbeidsdeskundige heb je een scherp oog voor belastbaarheid op de werkvloer. Is die uit balans, dan voel je je verantwoordelijk voor de uitvoer van Wet Verbetering Poortwachter, maar ook voor het welzijn van werkgever en werknemer. Realistisch breng je de situatie in kaart.

Om de schade zoveel mogelijk te beperken voor werkgever en werknemer, is een kundige re-integratieadviseur een must. Die professionaliteit biedt Juul Knijn Re-integratie. Haar aanpak heeft ze ruimschoots bewezen: ze komt razendsnel tot de kern van het probleem, kiest efficiënte interventies en werkt nauw samen met arbeidsdeskundige of bedrijfsarts.

Wat kenmerkt samenwerking met Juul Knijn Re-integratie?

* Begrijpt snel de duiding en het oordeel van arbeidsdeskundige of bedrijfsarts.

* Bekijkt de situatie met een helikopterview en herkent welke interventies werken en welke niet.

* Komt snel tot concrete acties

* Levert gegarandeerd 100% waterdichte dossiers

* Gelooft in korte lijnen en heldere communicatie om samen tot succesvolle trajecten te komen.

Wil je als arbeidsdeskundige of bedrijfsarts meer weten? Neem gerust contact op.

Voor wie?

Verzekeraar

Ziekteverzuim is een kostbare aangelegenheid. Juul Knijn Re-integratie houdt het belang van de werkgever en kandidaat maar ook van de verzekeraar scherp in de gaten.

Werknemer

Voor werknemers is het soms spannend om een re-integratietraject in te gaan. Wat houdt het precies in? Juul Knijn begeleidt je deskundig, zonder waardeoordeel.

Werkgever | HR

Kort of langdurig ziekteverzuim, daar wil je een passende, duurzame oplossing voor. Op prettige en correcte wijze wijst Juul Knijn je de weg.