Bel of mail direct met Juul: 

Verzekeraar

Als verzekeraar ben je gebaat bij vruchtbare re-integratietrajecten. Met geregistreerde partijen die snel tot de kern komen, daadkracht tonen en vooral de verzuimkosten haarscherp in het oog houden. Juul Knijn staat bekend om haar helicopterview. Zij taxeert snel wat er aan de hand is en voorkomt daarmee onnodige vertraging.

Wat kenmerkt samenwerking met Juul Knijn Re-integratie?

* Gegarandeerd optimale kostenbeheersing

* Correcte en vlotte communicatie met verzuim coördinatoren rond het verzuimvraagstuk

* Waterdichte, transparante en toegankelijke verzuimdossiers

Preventie

Vanuit haar visie op re-integratie ontwikkelde Juul Knijn Re-integratie een aantal preventieve programma’s. Werknemers die dreigen uit te vallen door een burn out, disbalans tussen werk en privé of stress hebben baat bij de trainingen Vind je Balans en Coaching bij Stress. Werkgevers bieden hun medewerkers de programma’s aan vanuit hun preventiebudget, om hoge verzuimkosten op termijn te voorkomen.

Wil je als verzekeraar meer weten of een nauwere samenwerking met Juul Knijn Re-integratie bespreken, neem dan contact op.

Voor wie?

Arbeidsdeskundige | Bedrijfsarts

Een goede samenwerking tussen arbeidsdeskundige, bedrijfsarts en re-integratieadviseur is goud waard. Kom samen met Juul Knijn Re-integratie tot succesvolle trajecten.

Werknemer

Voor werknemers is het soms spannend om een re-integratietraject in te gaan. Wat houdt het precies in? Juul Knijn begeleidt je deskundig, zonder waardeoordeel.

Werkgever | HR

Kort of langdurig ziekteverzuim, daar wil je een passende, duurzame oplossing voor. Op prettige en correcte wijze wijst Juul Knijn je de weg.