Bel of mail direct met Juul: 

Visie Juul Knijn op re-integratie

Ziekteverzuim kent vele oorzaken. In slechts 25% van de gevallen is er sprake van een medische oorzaak. Bij 75% spelen ook andere factoren een rol.
Denk aan een loopbaanvraag, een levensvraag of een arbeidsconflict. Of een combinatie hiervan.

Juul Knijn gelooft in een beproefde en gedegen aanpak, om in dat geval tot de ‘sweet spot’ te komen en ontwikkelde een overzichtelijk
re-integratiemodel: de ideale oplossing, binnen of buiten een organisatie.

Kandidaten gaan aan de slag met 3 aspecten:

 

* De mens: Zoekprofiel en zelfanalyse
Waar liggen de wensen, kwaliteiten, capaciteiten en mogelijkheden op dit moment? Een zoekprofiel brengt in kaart welke richting de kandidaat opgaat.

 

* Het proces: Vaardigheden en kwaliteiten ontwikkelen
Wat is er nodig om succesvol de arbeidsmarkt op te gaan, wat is haalbaar? Denk aan het verbeteren van vaardigheden, opleiding, omscholing, cursussen.
Je presentatiemateriaal op orde brengen, zoals het cv en het LinkedIn profiel.

 

* De arbeidsmarkt
Hoe kom je in het vizier bij de juiste afdeling of op de arbeidsmarkt? Solliciteren, werkervaringsplekken en de inzet van het netwerk.

 

Drie aandachtspunten die vallen of staan met heldere, doelgerichte communicatie.
De sleutel naar duurzame oplossingen. Samen met Juul Knijn Re-integratie.

Voor wie?

Werkgever | HR

Kort of langdurig ziekteverzuim, daar wil je een passende, duurzame oplossing voor. Op prettige en correcte wijze wijst Juul Knijn je de weg.

Arbeidsdeskundige | Bedrijfsarts

Een goede samenwerking tussen arbeidsdeskundige, bedrijfsarts en re-integratieadviseur is goud waard. Kom samen met Juul Knijn Re-integratie tot succesvolle trajecten.

Verzekeraar

Ziekteverzuim is een kostbare aangelegenheid. Juul Knijn Re-integratie houdt het belang van de werkgever en kandidaat maar ook van de verzekeraar scherp in de gaten.

Werknemer

Voor werknemers is het soms spannend om een re-integratietraject in te gaan. Wat houdt het precies in? Juul Knijn begeleidt je deskundig, zonder waardeoordeel.