Bel of mail direct met Juul: 

Over Juul Knijn

Complexe verzuimdossiers? Geef die maar aan Juul Knijn.

“Mensen zijn niet ingewikkeld, casussen soms wel. Maar er is altijd perspectief”

…is een gevleugelde uitspraak van Juul.

Juul werkt al sinds 2000 als re-integratieadviseur. Vanuit de volle overtuiging dat iedereen altijd een keuze heeft en een innerlijk kompas. Ze heeft de gave om die inzichten bij iedereen naar boven te halen. Haar rol is die van de nuchtere en relativerende adviseur: niet zwaar op de hand, maar wel altijd toegespitst op het hier en nu.

Met de nodige humor. En dat maakt het zo prettig werken met haar.

Daarbij schuwt ze niet andere expertises in te vliegen als situaties erom vragen. Met een sterk, betrouwbaar en professioneel netwerk, maakt Juul het verschil voor werkgevers en werknemers die met verzuim kampen.

Re-integratie is een vak. Juul Knijn de vakvrouw.


 

Na haar studie Personeel en Arbeid aan de Fontys Hogeschool in Tilburg start Juul Knijn haar carrière in 1994. Ze begint als groepsleider auditief en verstandelijk beperkten bij Koninklijke Kentalis. In 2000 maakt Juul de overstap naar loopbaanadviseur, arbeidsconsulent en jobcoach. In 2012 kiest ze voor een baan als HR-adviseur en autismespecialist bij Stichting BroodNodig, om in 2013 als regiomanager en senior re-integratieadviseur bij Maas groep aan de slag te gaan. In 2016 komt de at.groep op haar pad. Ook hier werkt zij met veel plezier als regiomanager en senior re-integratieadviseur. In januari 2020 zet Juul de stap naar het zelfstandig ondernemerschap als re-integratieadviseur: Juul Knijn Re-integratie.

Voor wie?

Werkgever | HR

Kort of langdurig ziekteverzuim, daar wil je een passende, duurzame oplossing voor. Op prettige en correcte wijze wijst Juul Knijn je de weg.

Arbeidsdeskundige | Bedrijfsarts

Een goede samenwerking tussen arbeidsdeskundige, bedrijfsarts en re-integratieadviseur is goud waard. Kom samen met Juul Knijn Re-integratie tot succesvolle trajecten.

Verzekeraar

Ziekteverzuim is een kostbare aangelegenheid. Juul Knijn Re-integratie houdt het belang van de werkgever en kandidaat maar ook van de verzekeraar scherp in de gaten.

Werknemer

Voor werknemers is het soms spannend om een re-integratietraject in te gaan. Wat houdt het precies in? Juul Knijn begeleidt je deskundig, zonder waardeoordeel.