Bel of mail direct met Juul: 

Werknemer

Wie langdurig ziek is, krijgt te maken met een re-integratie traject. Dat kan emotioneel zijn. Behalve gevoelens van verdriet, verlies of falen, kun je je ook onzeker voelen. Hoe gaat zo’n proces? Wat verlangt mijn baas van me en hoe zit het met mijn salaris of uitkering?

Betrokkenheid, begrip en professionele begeleiding zijn cruciaal.

Ook ben je gebaat bij een gesprek zonder waardeoordeel. Iemand die objectief met jou de oplossing vindt, waar jij je goed bij voelt. En dat is precies waar Juul Knijn in uitblinkt.

Nuchter en inlevend stelt zij de juiste vragen. Je herkent nieuwe inzichten, leert in mogelijkheden denken. Of het nu naar terugkeer van je werkplek leidt, of naar nieuwe wegen. Er is toekomstperspectief.

Persoonsprofiel en zoekprofiel

Een nieuwe werkplek vinden is spannend. Juul Knijn helpt je bij dit avontuur. Met een eigen persoonsprofiel breng je in kaart wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Vervolgens komen we tot een realistisch zoekprofiel, gericht op de huidige arbeidsmarkt en passend bij jouw mogelijkheden.

De meerwaarde van Juul Knijn Re-integratie in een notendop:

* Duidelijkheid en deskundige begeleiding tijdens het gehele traject

* Objectieve gesprekken zonder waardeoordeel, met een luisterend oor voor hoofd en hart

* Oplossing liggen binnen handbereik dankzij een professioneel persoons- en zoekprofiel

Voor wie?

Verzekeraar

Ziekteverzuim is een kostbare aangelegenheid. Juul Knijn Re-integratie houdt het belang van de werkgever en kandidaat maar ook van de verzekeraar scherp in de gaten.

Arbeidsdeskundige | Bedrijfsarts

Een goede samenwerking tussen arbeidsdeskundige, bedrijfsarts en re-integratieadviseur is goud waard. Kom samen met Juul Knijn Re-integratie tot succesvolle trajecten.

Werkgever | HR

Kort of langdurig ziekteverzuim, daar wil je een passende, duurzame oplossing voor. Op prettige en correcte wijze wijst Juul Knijn je de weg.