Bel of mail direct met Juul: 

Werkgever | HR

Bij kort of langdurig verzuim schakel je een re-integratie adviseur in. Iemand die gegarandeerd een efficiënt en effectief traject start: de juiste interventie, met winst voor alle partijen.

Die zekerheid biedt Juul Knijn Re-integratie. Als volwaardige en nuchtere gesprekspartner van directie, HR-adviseur of arbodienst trekt zij de angel uit de meest complexe situaties. Met doeltreffend, duurzame oplossingen.

Met haar kennis van de wet- en regelgeving én haar vermogen om mensen in mogelijkheden te laten denken nemen de kopzorgen zienderogen af.

Wat kenmerkt samenwerking met Juul Knijn Re-integratie?

* Gegarandeerd een realistische, passende en duurzame oplossing voor werkgever en werknemer

* Juul Knijn als empathische, prettige en nuchtere persoonlijkheid

* Wet- en regelgeving 100% onder controle

* Kostenbeheersing dankzij efficiënte en altijd sluitende trajecten

* Al 20 jaar onberispelijke verzuimdossiers

Zit je als HR-afdeling of casemanager met een re-integratievraagstuk, een verzuimvraagstuk waar je niet uit komt?

Neem contact op met Juul Knijn. Een oplossing is nabij.

Voor wie?

Verzekeraar

Ziekteverzuim is een kostbare aangelegenheid. Juul Knijn Re-integratie houdt het belang van de werkgever en kandidaat maar ook van de verzekeraar scherp in de gaten.

Arbeidsdeskundige | Bedrijfsarts

Een goede samenwerking tussen arbeidsdeskundige, bedrijfsarts en re-integratieadviseur is goud waard. Kom samen met Juul Knijn Re-integratie tot succesvolle trajecten.

Werknemer

Voor werknemers is het soms spannend om een re-integratietraject in te gaan. Wat houdt het precies in? Juul Knijn begeleidt je deskundig, zonder waardeoordeel.